73 reviews
 1. 8.5

  No review left

  March 2020 -  stayed in Kleine Stern - no. 13

 2. 8.6

  Die Ausstattung hat uns sehr gut gefallen.

  January 2020 -  stayed in Grote Stern - no. 62

 3. 10

  Schitterend huis, schoon, ruim en heerlijk om er te verblijven

  January 2020 -  stayed in Grote Stern - no. 46

 4. 8

  No review left

  January 2020 -  stayed in Kleine Stern - no. 18a

 5. 10

  Het was een aangenaam welkom aan de receptie. Bij het openmaken van de deur van het verblijf nummer 103 kwam de warmte naar je toe. Een zalig gevoel na een regenachtige dag. Zelfs van het interieur word je warm en het is met heel veel smaak ingericht. Aan alles is gedacht. Het is net alsof je thuis bent. Het voelt ook aan als een echte thuis. De info in en om het park en regio is subliem. Je wordt door de info van alles op de hoogte gebracht. Met een glaasje of een kopje koffie genieten aan de haard, de lectuur doornemen en een fijne dag uitstippelen. Kortom, we gaan zeker terug. Onze meisjes van 14 en 16 vonden het ook geweldig.

  November 2019 -  stayed in Kleine Stern - no. 103

 6. 9.8

  No review left

  November 2019 -  stayed in Kleine Stern - no. 39

 7. 9.2

  De gashaard in de woning is een meerwaarde. Mooi uitzicht, verzorgde tuin. Modern en nieuw meubilair. Goede bedden, zachte kussens en donsdekens.

  November 2019 -  stayed in Kleine Stern - no. 39

 8. 9.4

  Heel mooi ingerichte woning aan de buitenrand van het park met ver uitzicht op de polder. Het park is heel rustig, een aanrader voor mensen die een rustige vakantie kunnen gebruiken. In en rond het dorp zijn verschillende restaurants en winkels en het mooie stad Goes ligt op een paar kilometers van Wemeldinge.

  October 2019 -  stayed in Kleine Stern - no. 39

 9. 9.8

  Zen in Zeeland, een perfecte omschrijving van ons weekend in dit gloednieuwe huisje. We kozen voor dit huis omdat het zo gezellig en smaakvol oogde op de foto's en we werden zeker niet teleurgesteld! Een praktische keuken (2 x zelf gekookt), een toffe zithoek met haard en een mega televisie en zalige bedden. Het was een zeer relax maar ook boeiend weekend, want de prachtige natuur, de leuke stadjes,impressionante Deltawerken en het fijne huisje zorgden voor een perfecte vakantie. Deze parel is een must voor wie quality-time zoekt in een rustgevende omgeving. Kortom het totaalplaatje...maar ssssst niet verder vertellen he!!

  October 2019 -  stayed in Kleine Stern - no. 103

 10. 9.6

  Sehr schöner Park,wir hatten einen schönen Aufenthalt! Baulärm wurde so gering wie möglich gehalten!! Wir sagen danke

  October 2019 -  stayed in Zwarte Stern (Black Tern) - no. 16